Prijzen

Opvangkosten

Wij werken met het IKG systeem van Kind & Gezin.
Dit betekent dat de dagprijs van de opvang bepaald zal worden door het inkomen van de ouders. Om deze dagprijs te bepalen zal kind en gezin de bedragen van uw inkomen opvragen, indien u als ouders uw inkomen niet wenst vrij te geven zal kind en gezin automatisch overgaan tot het aanrekenen van de max dagprijs, bij het vrijgeven van uw inkomen zal deze bepaald worden aan de hand hiervan. Deze bedragen worden jaarlijks geïndexeerd.

Het IKG systeem  geldt enkel bij voorschoolse opvang, dus wanneer kindjes nog niet naar school gaan tussen de leeftijd van 0 en 36 maanden en tijdens de overgangsfase, dit is de periode dat ze vb halve dagen naar school gaan. Eens ze volle dagen naar school gaan en beroep willen doen op iene miene mutte – tien pond grutten tijdens de vakanties en dergelijke dan is een vaste dagprijs van toepassing.

Om de prijzen van uw opvang te bepalen kan u op de site van kind en gezin (http://www.kindengezin.be/toepassingen/kindcode-aanvragen.jsp) een simulatie doen of kan u hen contacteren op het nummer 078/150 100
Wanneer je je aanmeld voor dit systeem krijg je van kind en gezin een attest kindcode die je aan ons moet bezorgen voor uw kindje met de opvang start. Het aanvragen van deze code doe je best net voor je de opvang aanvangt. De facturatie en betalingen gebeurt daarentegen door de kinderopvang en wordt rechtstreeks betaald door de ouders aan de opvang.

 

Extra kosten

De extra kosten (kunnen) bestaan uit verzorgingskosten, administratie- en facturatiekosten, inningskosten bij wanbetaling en kosten bij verlies of beschadiging van materiaal door Iene miene mutte – Tien pond grutten aan het gezin ter beschikking gesteld.

Copyright Iene Miene Mutte & Tien Pond Grutten © 2013. Alle rechten voorbehouden.